4 mans Eduard Xatruch Oriol Castro

Tothom pot gaudir d’un restaurant d’avantguarda?

Al Deixa'm tastar continuem fent entrevistes a '4 mans'. Aquesta vegada hem visitat el restaurant Disfrutar. Amb l'Eduard Xatruch i l'Oriol Castro. Tothom està preparat per gaudir d'un restaurant d'avantguarda?

Al Deixa’m tastar continuem fent entrevistes a ‘4 mans’. Aquesta vegada hem visitat el restaurant Disfrutar. Amb l’Eduard Xatruch i l’Oriol Castro aprofundim amb el concepte de cuina creativa i d’avantguarda. Tots dos la van desenvolupar a El Bulli, sent els principals caps de cuina durant gairebé una dècada. Són hereus i creients d’aquesta cuina. És el que saben fer i ho fan molt bé. Igualment els plantegem si a vegades han dubtat i han volgut fer un viratge. Ens reconeixen que en alguns moments han anat redreçant el rumb per no caure en el show pel show.

Cada dia obren la porta al del Disfrutar amb la il·lusió de ser millors cada dia. Aquesta exigència els ha portat a rebre molts reconeixents de fora i de casa. Tampoc els obsessiona si els clients no entenen els conceptes i el perquè de cada plat, simplement volen fer gaudir als comensals, de fer-lo “flipar”.

Però sempre és així? Tothom pot gaudir d’un restaurant d’avantguarda? Per què es frivolitza a vegades aquesta cuina? Què en pensen l’Eduard i l’ Oriol?

 

Restaurant Disfrutar

 

Comparteix el post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *