macarrons_MAI

TOP 5 de macarrons

Els macarrons és un dels plats mítics i familiars de la cuina catalana.

No hi ha ningú que no recordi els macarrons de la seva àvia.

Els macarrons són un dels nostres plats preferits. No hi ha restaurant que se’ns resisteixi si té macarrons a la carta. D’aquells plats que ens fan rememorar temps passats, que ens fan pensar en les nostres àvies. Sobretot si el sofregit està fet amb estima i estona, amb carn de qualitat però sobretot amb molt d’amor. Aquí us compartim el nostre Top 5 de macarrons amb vosaltres:

Almarge Restaurant (Carrer de Lleó, 79, Badalona)

Els macarrons del Restaurant Almarge estan per llepar-se els dits! Pasta al dente, ben generosos de formatge i amb un gratinat impecable. Macarrons de rostit gratinats a 10€ la ració que heu de demanar sí o sí!

Mucho Pizzeria (Carrer Marià Cubí, 201, Barcelona)

A Mucho Pizzeria no tot són pizzes. També preparen uns macarrons deliciosos. Els aclamats macarrons que el xef Jordi Vilà també fa al seu restaurant Al Kostat i al Vivanda de Sarrià. Macarrons de rotit gratinats a la manera tradicional per 9,75€. Presentats en una cassoleta i generosos en formatge. Un clàssic que mai falla!

Restaurant Hostal dels Ossos (Ctra. Santa Pau, s/n km 2,7, Olot)

Restaurant de per sí molt top on, si hi aneu, no podeu oblidar tastar els seus macarrons. Als fogons el cuiner Joan Masegur prepara “els macarrons de l’àvia” per 6,85€. Generosos de carn, amb un bon sofregit i un suc de rostit que els converteixen en un dels nostres macarrons preferits.

Ma’i (Hilton Diagonal Mar, Barcelona)

El restaurant Ma’i, situat al lobby de l’hotel Hilton Diagonal Mar i capitanejat per Artur Martínez ,és el germà informal d’Aürt. Els macarrons que hi trobareu allà són d’aquells que no vols que s’acabin mai. Sense gratinar, amb formatge

Restaurant Disfrutar (Carrer de Villarroel, 163, 08036 Barcelona)

Els macarrons del Disfrutar són uns macarrons de gelatina elaborats per l’Oriol Castro, l’Eduard Xatruch i el Mateu Casañas amb brou de pernil ibèric que no deixen indiferent a ningú. Amb mantega de bacó, trossets de cansalada viada i espuma de carbonara. Deliciosos!!

Comparteix el post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *