AmetllerOrigenMercatAutors_autors

Neix Mercat d’Autors, nou espai gastronòmic d’Ametller Origen

Amb més de 2.200 m2, el Mercat d’Autors és el centre més gran d’Ametller Origen

Mercat d’Autors és com s’anomena el nou espai gastronòmic d’Ametller Origen. Un gran gastromercat de més de 2.200 m2 situat al carrer Numància 57 (cantonada Berlín) de Barcelona. I on s’hi reuneixen també les cuines de cinc xefs, un pastisser i l’obrador d’un forner. Els protagonistes del moment són els xefs Nandu Jubany, Hideki Matsuhisa, Josep Maria Kao, els germans Colombo i Diego Rojas. També el pastisser Christian Escribà i el forner Jordi Morera.

En aquest Mercat d’Autors els xefs cuinen a diari receptes per emportar que estan disponibles també online. Nandu Jubany ha escollit oferir la seva versió del pollastre a l’ast i unes croquetes delicioses de pernil, pollastre i bolets. Tampoc deixen indiferent els yakisoba o els dumplings de Josep Mª Kao, així com les pizzes dels germans Colombo que elaboren i amassen al moment davant del client.

Les croquetes de Nandu Jubany

El forner Jordi Morera té un obrador de pa ecològic on es mol la pròpia farina. Tampoc hi falten els gelats de Rocambolesc de Jordi Roca, un espai amb les empanades argentines elaborades per Diego Rojas de Las Muns, i una peixateria que va a càrrec de la família Sampera.

El nou projecte gastronòmic té entre els objectius  apropar a tothom la cuina d’autor per fer-la més accessible. Josep Ametller, director general d’Ametller Origen, assegura que “la proposta neix amb la voluntat de posar en valor el producte, la matèria prima, i on hi aniran passant cuiners d’estrella Michelin per així contribuir a posar la seva maquinària en marxa durant la situjació generada per la crisi del Covid-19”.

Aquestes propostes del Mercat d’Autors es podran trobar també a 15 botigues Ametller Origen repartides per Barcelona.

Comparteix el post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *