Víctor Quintillà i Oriol Ivern

Conciliació familiar a la cuina?

Víctor Quintillà, restaurant Lluerna i Bar Verat i Oriol Hivern, restaurant Hisop, han trobat fórmules per ser eficients, fidelitzar i consolidar l'equip. Quines són les principals motivations que els han portat a reduir hores del seu personal?

És possible fer una bona conciliació familiar a la cuina? Amb aquesta pregunta comencem les entrevistes a 4 mans.

Tots som conscients del que costa mantenir un con equip fidel durant molts anys en un negoci d’hostaleria. Sovint perquè els joves cuiners volen tastar aquí i allà, sobretot per aprendre altres cultures i maneres de fer, i d’altres perquè hi treballen massa hores, es fa difícil una conciliació familiar a la cuina. “Això de ser cuiner és molt esclau”, es queixen molts. D’altres ho acceptem i entren a formar part d’un model de negoci insostenible pel que fa a les quantitats d’hores que s’han de passar davant els fogons.

És possible canviar el model a la cuina? És possible ser sostenible amb el personal i mantenir l’exigència d’un restaurant amb Estrella Michelin?

Víctor Quintillà, restaurant Lluerna i Bar Verat i Oriol Hivern, restaurant Hisop, han trobat fórmules per ser eficients, fidelitzar i consolidar l’equip. Quines són les principals motivations que els han portat a reduir hores del seu personal?

 

 

Restaurant Bar Verat
http://www.barverat.com/es/
Reserves: 936 814 080

 

Restaurant Hisop
http://www.hisop.com/es/
93 241 32 33

Comparteix el post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *